16 Ekim 2012 Salı

Ünlülerin Düşük Hikayeleri


Bir tek bizler değiliz başına düşük olayı gelen. Sürekli doktor kontrolünde olan, sporunu yapan, sağlıklı beslenen, kilosu yerinde olan, güzel ve bakımlı bayanların, hep mutlu ve dört dörtlük hayatları olduğunu zannettiğimiz ünlülerin de başına geliyor bebek kaybetmek. Düşük yapmak, ölü doğum, erken doğum, geç düşük onlardan bazılarının da hayatlarını alt üst ediyor bir süreliğine.

15 Ekim nedensiz ölen bebeklerin anıldığı bir gün dünyada. Bugüne dikkat çekmeye çalışan ünlüler kendi başlarına gelenleri anlatmışlar. Celine Dion, Kirstie Alley, Courteney Cox, Lilly Allen, Sharon Stone, Beyonce, Mariah Carey, Brooke Shields, Pink ve hatta Nicole Kidman başlarından düşük ya da ölü doğum geçen ünlülerden birkaçı. Hikayelerini buradan okuyabilirsiniz.

Kimseye, düşmanıma bile dileyemem böyle acı bir olayı. Benim başımdan geçenler Hücre'min hikayesinde. Sizlerin başına geldiyse, dinlemek, okumak isterim yaşadıklarınızı. Hiçbir zaman unutulmayacak bir acı da olsa, paylaştıkça hafifler üzüntüler. Zaten bu bloğun çıkış amacıydı Hücre, yaşadıklarım ve paylaşarak üzüntümü hafifletmek ya da bir yere kazımak unutmamamak için.

Herkese sağlıklı gebelikler dilerim...

Fotoğrafın kaynağı: http://www.flickr.com/photos/stacylynn/7878365226/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder